COPIII ÎNVAȚĂ IUBIREA MILOSTIVĂ A LUI HRISTOS

COPIII ÎNVAȚĂ IUBIREA MILOSTIVĂ A LUI HRISTOS


EXPOZIȚIE CU VÂNZARE DE MĂRȚIȘOARE, ÎN VEDEREA REALIZĂRII UNEI ACȚIUNI SOCIAL-FILANTROPICE LA CENTRUL DE PLASAMENT "PRO VITA", VALEA PLOPULUI, JUD. PRAHOVA.

Actiunea social-filantropica a copiilor din Parohia Progresul 1 Sf. Gheorghe, organizata in perioada1 - 8 Martie 2017, prin realizarea martisoarelor de catre copii si comercializarea lor intr-o expozitie, a avut drept scop oferirea de alimente, dulciuri, haine si patuturi cu saltele pentru copii din centrul social PRO VITA din Valea Plopului. Astfel, in data de 19.03.2017 s-a organizat un pelerinaj la manastirile Tiganesti, Pissiota si Zamfira, finalizandu-se cu vizita la Centrul Social, unde timp de 3 ore copiii parohiei noastre au organizat activitati distractive, imprietenindu-se cu copiii din centru. 

Copiii care au confectionat martisoarele au fost insotiti de parinti si bunici primind ca dar din partea parohiei noastre acest pelerinaj. Daca inainte de plecare am pornit cu admiratie pentru ceea ce parintele paroh Tanase Nicolae a reusit sa faca la Valea Plopului, la intoarcere, am venit mai hotarati sa punem si noi in practica ceea ce parintele ne indemna "Solutia e la noi, sa incepem cu mic cu mare sa sustinem familia. Important este sa nu ramanem in gloria trecuta a poporului ci sa ne ridicam la inaltimea realizarilor prezente"