Sprijin pentru Ora de Religie

Sprijin pentru Ora de Religie


Considerând fundamental dreptul și necesitatea participării elevilor la ora de Religie, și prin aceasta rolul educației religioase în creșterea firească și armonioasă a copiilor, Parohia noastră s-a implicat activ în informarea părinților și a tuturor credincioșilor din raza Parohiei noastre, cu privire la înscrierea elevilor la ora de Religie.

Astfel, toți preoții coslujitori împreună cu părintele paroh au colaborat cu unitățile școlare din raza parohiei noastre, respectiv: Școala Nr. 119 „Vasile Voiculescu”, Școala Nr. 165 și Școala Nr. 308 „Râul Șoimului” și, împreună cu profesorii de religie, au distribuit formularele de înscriere la ora de Religie, dicutând, deopotrivă, cu elevii și părinții, și marcând importanța educației religioase pentru buna dezvoltare a copiilor.

De asemenea, multiplicarea și distribuirea formularelor de înscriere a elevilor la ora de Religie s-a făcut și cu ocazia Sf. Liturghii din datele de 22 Februarie și 1 Martie, săvârșite în biserica noastră, împreună cu sfătuirea celor prezenți de a informa și pe ceilalți enoriași, spre o mobilizare exemplară, în vederea înscrierii elevilor.

Pe această cale rugăm pe toți părinții și responsabilii legali implicați în educația copiilor să solicite unității de învățământ, prin completarea și depunerea formularului tip (pe care îl puteți descărca de la această adresă: http://patriarhia.ro/cerere-pentru-inscrierea-la-ora-de-religie-7907.html), înscrierea la disciplina Religie, până la data de 6 Martie.